Γιάννης Ιωάννου

Όνειρο του η Εθνική Κύπρου, αλλά πρώτιστος στόχος του η μεταγραφή σε μία ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του για να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, ούτως ώστε στο μέλλον να μπορέσει να υλοποιήσει τα όνειρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο λόγος για τον 19χρονο (13/01/2004) Κύπριο τερματοφύλακα, Νεοπτόλεμο Θεοδώρου, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόταν στον Ερμή Αραδίππου.

Ξεκίνησε από μικρός να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ και στη συνέχεια επιλέχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Νότια Αφρική, όπου διέκριναν το ταλέντο του. Ύστερα μετέβη στη Λισαβόνα και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Πορτογαλικής ομάδας.

Μάλιστα, το 2017 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπόρτινγκ στο διεθνές τουρνουά iber cup, ενώ το 2016 συμμετείχε στο μουντιαλίτο με την επίλεκτη Εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.

Μετά ήρθε Κύπρο, και αγωνίστηκε σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΖ, Καρμιώτισσα (σ.σ. σε ομάδες Κ17 και Κ19), Ομόνοια και Ερμή.

Ο νεαρός υποσχόμενος τερματοφύλακας, μίλησε στην ιστοσελίδα μας ThemaSports.com, για το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά την αποχώρηση του από τον Ερμή, για τους στόχους και τα όνειρα του, για τη φετινή παρουσία του στην ομάδα της Αραδίππου, ενώ μας έκανε και σύντομο σχόλιο για τα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Για την παρουσία του στον Ερμή:

«Πήγα με φιλοδοξίες στον Ερμή, είχαμε στόχο την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Κι εγώ αλλιώς τα περίμενα όταν πήγα στον Ερμή και αλλιώς ήρθαν, όμως ήταν πολύ σημαντικό για μένα που προπονούμουν με την πρώτη ομάδα».

Για το αν έχει προτάσεις τώρα που τελειωσε το συμβόλαιο του, αν σκέφτεται το εξωτερικό ή αν θέλει να παραμείνει Κύπρο:

«Έχω προτάσεις από ομάδες της πρώτης, αλλά και της δεύτερης κατηγορίας, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή την στιγμή. Στο μυαλό μου όμως είναι φυσικά και το εξωτερικό και αν έρθει κάποια πρόταση, θα την αξιολογήσω. Η νέα χρονιά πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι με αυτές τις ομάδες που μιλουμε, θα μπορέσω να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει αν κλείσω σε μία από αυτές. Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που θα με εμπιστευτούν».

Για το ποιοι είναι οι μελλοντικοί του στόχοι και τα όνειρα του ως ποδοσφαιριστής:

«Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου, είναι η συμμετοχή στην Εθνική ανδρών. Είναι όνειρο για μένα η Εθνική ομάδα και ειμαι αποφασιμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχω αυτόν τον στόχο, πηγαίνοντας βήμα-βήμα. Πρώτα όμως, στόχος μου είναι να αγωνίζομαι στην ομάδα που θα πάω, είτε είναι στην πρώτη είτε στη δεύτερη κατηγορία, για να δείξω τις δυνατότητες μου, να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και να εξελιχθώ, για να μπορέσω στο μέλλον να υλοποιήσω τα όνειρα μου».

Για τον βαθμό δυσκολίας του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας:

«Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Είδαμε ότι τα εισιτήρια για την άνοδο κρίθηκαν στο τέλος, ενώ ομάδες που αρχικά είχαν στόχο την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, τελικά συμμετείχαν στον Β΄ όμιλο».

Για το αν παρακολουθούσε το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας και ποιες οι εντυπώσεις του:

«Παρακολουθούσα και το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και συναρπαστικό, ειδικά στο πρώτο γκρουπ, ενώ στο δεύτερο, κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική η 3η ομάδα που θα υποβιβαζόταν. Σίγουρα, η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Άρη ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα και μεγάλη έκπληξη, αφού δεν είναι στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν και διεκδικούν τίτλους».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο-ThemaSports
30/04 @ 11:29

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Κύπριος προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας από την ομάδα του, κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου

Ο υποβιβασμός και ο Χάαλαντ-ThemaSports
03/05 @ 11:48

Ο υποβιβασμός και ο Χάαλαντ

3 Μαΐου μια ημερομηνία σημείο αναφορά στην ιστορία της Σίτι.

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 18:49

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και κλείδωσε την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα για τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ